MARKETING

IZGRADITE PREPOZNATLJIV BREND

Bilo da Vam je potreban logo, stranica na društvenim mrežama ili samo savet kuda dalje da usmerite svoju digitalnu priču, agencija za web dizajn “manufutura” Vam stoji na raspolaganju.

DRUŠTVENE MREŽE

Želim da budem prisutan na društvenim mrežama

Društvene mreže i korišćenje istih u svrhu promocije brenda su u zenitu popularnosti. Svako ko želi da se ozbiljnije upusti u ulaganje u marketing, ne može ignorisati veliki uticaj koji mreže imaju na građenje imidža preduzeća, organizacije, ili pojedinca. Agencija za web dizajn “manufutura” svojim klijentima nudi uslugu otvaranja i vođenja stranica društvenih mreža, kao i uređivanja i kreiranja sadržaja koji bi na mrežama bio istaknut. Za naše klijente, mi vodimo kampanje plaćenog mrežnog oglašavanja i privlačenja novih korisnika ili potencijalnih kupaca. Ono što je potrebno istaknuti, je to da stranice društvenih mreža, ma koliko bile popularne, svoj pravi potencijal ispunjavaju tek kada su u vezi sa sajtom.

Potrebne su vam stranice mreža i sadržaj?

SEO OPTIMIZACIJA

Želim da klijenti lako pronađu moj sajt

Dobar posao i zadovoljne mušterije su najbolja reklama. Ipak, ponekad to nije dovoljno. Izrada sajta koji bi podržao Vaš rad, bez dileme doprinosi rastu brenda. Ipak da bi Vaš sajt Google roboti prepoznali kao relevantan i “izgurali” ga na više pozicije u pretrazi, potrebno je paziti kakvog su kvaliteta tekstovi i sadržaji na sajtu. SEO optimizacija je tehnologija upravljanja ključnim rečima i kvalitetom sadržaja na sajtu, koja za krajnji rezultat ima bolje pozicioniranje sajta u Google pretragama. SEO trendovi se iz meseca u mesec menjaju i ponekad je teško ostati u korak sa potrebama. Za svoje klijente, agencija “manufutura” vrši osnovna SEO podešavanja, uz savete kako doći do što bolje pozicije.

Želite SEO kalibraciju?