IZRADA SAJTOVA

POSTANITE DEO GLOBALNE MREŽE

Izrada sajtova kao kompletnih rešenja za promociju Vašeg posla na internetu. Online prisustvo nikada nije bio važnije, ali ni pristupačnije. Upoznajte se sa mogućnostima koje Vam pruža agencija za web dizajn “manufutura”. Jedino pitanje je: koja je Vaša želja?

Niste sigurni? Pročitajte:

WEB PREZENTACIJE

Želim da prezentujem svoj posao

Web sajtovi klasične namene, pogodni za prestavljanje Vašeg posla na internetu. Efikasna, brza i povoljna rešenja za većinu klijenata. Prezentacioni, ili statični sajtovi sjajno su rešenje za mala i srednja preduzeća, nevladine organizacije, pojedince, kao i sportska udruženja, koja kroz digitalni marketing žele da izgrade imidž i prisustvo na internet pretragama. Agencija za web dizajn manufutura svim svojim klijentima garantuje, ručno rađen, unikatan dizajn, godinu dana besplatnog održavanja, kao i osnovnu SEO pretragu.

Želite da znate više? Pročitajte dodatne informacije:

ONLINE PRODAVNICE

Želim da prodam proizvod na internetu

Internet trgovina je poslednjih godina u velikom zamahu. Nagli rast popularnosti ovog vida kupovine je nešto što je teško prevideti i ignorisati ukoliko želite da se izborite za što veće tržište i fleksibilnost, kako u komunikaciji, tako i u dostupnosti. Sajtovi na kojima se mogu prodavati proizvodi su pogodni apsolutno za svakoga ko ima makar i jedan proizvod koji želi da učini javno dostupnim na internetu. Internet prodavnice nisu ograničene brojem artikala, ali veći sistemi zahtevaju više resursa, kako u izradi, tako i u održavanju. Agencija za web dizajn manufutura svim svojim klijentima garantuje, ručno rađen, unikatan dizajn, godinu dana besplatnog održavanja, kao i osnovnu SEO pretragu.

Želite da znate više? Pročitajte dodatne informacije:

ODRŽAVANJE

Želim da moj sajt bude ispravan

Pod održavanjem jednog sajta, mi podrazumevamo radnje koje obezbeđuju njegovo stalno i normalno funkcionisanje, ali i ispravljanje eventualnih nedostataka i kvarova koji mogu nastati kao posledica napada, lošeg rukovanja ili bilo kakvog spleta okolnosti na koji ni mi, ni klijent nismo mogli da utičemo. Ono u čemu se mi razlikujemo od ostalih je to što pod odžavanjem smatramo i obavezu da povremeno učinimo, po želji klijenta, određene ispravke na samom sadržaju, koje zatim ne naplaćujemo dodatno. Agencija za web dizajn “manufutura” garantuje godinu dana besplatnog održavanja za sve sajtove koji se izrade kod nas. Nakon isteka tog perioda, održavanje se plaća na godišnjem, a ne na mesečnom nivou.

Potrebna Vam je popravka?